Velkommen til Eidfjord Småbanecup 2024

Vi ser fram til å endelig få lov å få ønske alle våre fotball venner med familier velkommen til Eidfjord og Eidfjord Småbanecup og her kommer litt info om helgen som kommer.

 

Sekretariatet er åpent:

Fredag kl 17.00 – 21.00

Lørdag kl 08.15 – 20.00

Søndag kl 08.15 – 15.30

Turneringsleder er tilgjengelig på tlf 988 77 180 fram til kl 23.00 hver kveld.

 

Turnerings t-skjorte selges til kr 200,- pr stk hele helgen i sekretariatet.

 

Kamptider under turneringen er som følger:

Lørdag kl 8.30 – 18.10

Søndag kl 8.15 – 15.20

 

Premie/diplom utdeling:

Alle lag vil få sin egen utdeling av diplom hvor hver enkel blir ropt opp og får sin egen utdeling.

Legledere melder seg til sekretariatet når laget er klart, så blir det tatt fortfølgene om flere er venter. Lag som har bestilt turneringsminne får lagleder dette utdelt når en melder seg til diplom utdeling.

Utdeling skjer i følgende perioder:

Lørdag kl 11.30 – 17.00 og søndag 10.00 – 14.00 Om en ikke kan på oppsatte tider vil vi så langt det går ta utdelinger utenom oppsatte tider.

 

Anlegget:

Alle kamper spilles på Eidfjord Idrettsanlegg i Eidfjord, alle kamper spilles på natur gress med fantastiske forhold får tiden.

I tilknytting til anlegget har vi idrettshallen hvor vi har sekretariatet og garderober til lagene.

Toaletter finner dere på samfunnshuset ned trappen og bort forbi ball bingen i samfunnshuset og på skolen med inngang fra Kjempegøy parken.

 

Kiosk og matsalg:

Vi har kiosker ved banen hvor vi selger Pølser, pommes frites, våruller, vaffel, baguetter, vestlandslefse, frukt, is, slush og mer til.

I salgsbua og i sekretariatet tar vi kun betataling over vipps og kort. I isbua tar vi tillegg kontanter.

 

Aktiviteter utenom kamper:

Kjempegøy parken som Event tjenester fra Bergen kommer med div. hoppeslott og andre ting er åpent ifra kl 09.30 – 17.00 lørdag og kl 09.20 – 14.00 søndag. Om en vil ha 2 dagers billett kan en kjøpe dette i sekretariatet. 1 dags billett kjøpes hos Kjempegøy.

Lørdag blir det cup disko i Eidfjordhallen

 

Er det spørsmål eller noen dere lurer på er det bare å ta kontakt med oss i sekretariatet under helgen så hjelper vi dere så godt som mulig.

 

Endring av deltakerkort:

Alt av endringer av deltakerkort skal meldes inn til turneringen. Vi er per i dag tom for flere størrelser av den nye t-skjorten. Men vi har tidligere versjon fortsatt. Dette er samme gode kvalitet som den nye.

 

Spiller registrering:

Torsdag starter vi jobben med å flette spillelistene over på diplomene. Vi vil da, be alle lag om at dere dobbelt sjekker at navn er skrevet riktig, at det er stor bokstav først på navn og etternavn. Siste frist er innen onsdag 19.6. Vi vil stenge mulighetene etter dette. Har dere endring av spillere etter dette ber vi om at dette sendes inn i cupsystemet vårt som melding.

 

Vi gleder oss til å få ønske dere alle hjertelig velkommen til Eidfjord og en fotball helg for hele familien.

 

Beste hilsener fra oss i Turneringsleiinga