Viktig Informasjon

Da har vi den glede av å få ønske alle hjertelig velkommen til Eidfjord igjen og til Eidfjord Småbanecup kommende helg 21 - 23 juni.

Her kommer det viktig informasjon som alle må lese .

Husk at alle lag skal melde seg til sekretariatet før første kamp, de som kommer til Eidfjord fredag kan melde seg da. Alle klubber som skal ha overnatting skal melde seg i sekretariat i Eidfjordhallen som ligger rett ved baner som blir brukt under turneringen.

Angående kampoppsettet kan det bli gjort noen endringer i kampoppsettet helt frem til turneringstart. Dette kan være pga. noen trekker seg, eller at en justerer noen kamper med noen minuttet frem eller tilbake. Så hold dere alltid oppdatert på kampoppsettet, det er lagene sitt eget ansvar å passe på at en er på plass til kamp.

Bane oppsettet er som følger:

3er bane A1 og A2 dem ligger nærmest sekretariatet

5er baner er B1, B2 og B3. B1 er nærmest sekretariat og B3 er i motsatt sving en der 3er banene er.

7er baner er C1, C2 og C3. C1 er nærmest salgsbua.

Hovedparkering er nede ved Rv 7 med avkjørsel til venstre etter YX mot Øvre Eidfjord og til høgre når en kommer i fra Øvre Eidfjord etter Bunker Oil men før YX. Bruk gangveg langs elven ned mot YX og ta gangbru over RV7 til baneområdet, her skal alle være som skal langtidsparkere. Grusbane ved idrettsanlegg er får korttidsparkering eller får å sleppe av passasjerar.  

Vi gleder oss til å få ønske dere alle hjertelig velkommen til Eidfjord og en fotball helg for hele familien.